Σατανιστής ξερίζωσε την καρδιά του θύματός του ενώ ήταν ζωντανό

Print
Κατηγορία: Σατανισμός

«Εδώ μιλάμε για το κακό στην πιο ξεκαθάρη μορφή του, δεν μιλάμε για τρέλα» δήλωσε ο εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η δολοφονία του Μάρκο Κορέα από ένα σατανιστή ο οποίος του ξερίζωσε την καρδιά ενώ ήταν ακόμα ζωντανός πριν τελικά  τον αποκεφαλίσει. Η ακέφαλη σορός του Κορέα βρέθηκε κοντά σε σημείο λατρείας της θεότητας San La Muerte (μτφ. ο Άγιος Θάνατος).

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 34 ετών δράστη - έγινε γνωστό μόνο το όνομά του, Καρλος Λ. - ο οποίος αναρτούσε συχνά φωτογραφίες σατανιστικού περιεχομένου στα social media.

«Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δολοφονήθηκε. Εγώ το συνδέω με κάποια τελετή κρίνοντας από τον τρόπο» δήλωσε ο θείος του θύματος.

Τα ίχνη του Κορέα είχαν χαθεί από τις 4 Οκτωβρίου με αστυνομικούς να εντοπίζουν τη σορό του σε κάδο σκουπιδιών δέκα ημέρες αργότερα αφού έλαβαν ανώνυμη πληροφορία.

«Είμαι 15 χρόνια εισαγγελέας και δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπος με ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε με τόση αγριότητα και μίσος» δήλωσε ο εισαγγελέας Εντουάρντο Λάγκο. «Εδώ μιλάμε για το κακό στην πιο ξεκαθάρη μορφή του, δεν μιλάμε για τρέλα, μιλάμε για μια συνειδητή πράξη κακίας» προσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Thursday the 21st. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©