Ολλανδία: Το τέλος του Κόσμου περίμενε οικογένεια, αποκλεισμένη για 9 χρόνια

Print

Τη δική του αίρεση για το τέλος του Κόσμου ήθελε να δημιουργήσει ο 67χρονος που κρατούσε για 9 χρόνια την οικογένειά του αποκλεισμένη σε μία φάρμα στην Ολλανδία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της οικογένειας ήταν πρώην μέλος αίρεσης και μετά τη διάλυσή της - πέθανε ο ιδρυτής της, Σαν Μαϊγιούνγκ Μουν - ξεκίνησε να δημιουργήσει τη δική του σέχτα. 

Ο Gerrit-Jan van Dorsten, πατέρας της αποκλεισμένης οικογένειας στο Ruinerwold, συνελήφθη, όπως και ο 57χρονος φίλος του που τους είχε παραχωρήσει την απομονωμένη κατοικία. 

Έπειτα από μια καλά συντονισμένη επιχείρηση, η ολλανδική αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον «πατέρα» της οικογένειας που, όπως λέγεται, ζούσε αποκομμένη για μια δεκαετία σε φάρμα. 

«Πιστεύουμε ότι οι έξι άνθρωποι που εμπλέκονται δεν διέμεναν στο σπίτι με τη θέλησή τους. Ερευνάμε αν εμπλέκεται κάποια αίρεση που οδήγησε σε αυτή την κατάσταση» επισημαίνεται σε ανακοίνωση των αρχών. 

Η ιστορία αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας μπήκε, αφού δραπέτευσε, σε μπαρ της περιοχής σε αλλόφρονα κατάσταση. Τρία ακόμη άτομα που λένε ότι είναι παιδιά του 67χρονου δήλωσαν ότι εγκατάλειψαν την οικογένεια πριν από οκτώ χρόνια, και έκτοτε δεν έχουν μάθε κανένα νέο για τα άλλα μέλη, σύμφωνα με μια δήλωση που δημοσίευσε το πρακτορείο ANP την Πέμπτη, γράφει το άρθρο της «Guardian». 

https://www.ethnos.gr/kosmos/67543_ollandia-telos-toy-kosmoy-perimene-oikogeneia-apokleismeni-gia-9-hronia

Monday the 26th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©