Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκαλύπτει: Είχα μπλέξει σε αίρεση όταν ήμουν μικρή

Print
Κατηγορία: Αιρέσεις
Published Date

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, έκανε πρόσφατα σε διαδικτυακή εκπομπή η κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους. Συγκεκριμένα η Χριστιάνα Αριστοτέλους φιλοξενήθηκε στο «Zulucast Talk Podcast», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τη θρησκεία και τον Θεό, τη γυναικεία δύναμη καθώς και το νόημα της ζωής. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε μπλέξει σε θρησκευτική αίρεση όταν ήταν έφηβη.

Η ίδια κατόρθωσε να ξεμπλέξει από αυτή την αίρεση στο… παρά πέντε αφού όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της, μίλησε στη μητέρα της λίγο πριν βαφτιστεί και δηλώσει αφοσίωση στη συγκεκριμένη αίρεση.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Eίχα μπλέξει σε αίρεση όταν ήμουν μικρή. Ήταν μια περίοδος που πήγαινα κατηχητικό και μια φίλη μού είπε έλα να σε πάρω εκεί που πηγαίνω.

Νόμιζα ότι ήταν κατηχητικό, για αυτό με άφηνε και η μητέρα μου. Ήμουν 13-14 ετών.

Πήγαινα σ ένα διαμέρισμα και ήταν μια ομάδα ανθρώπων που μιλούσαν για τον Θεό.

Κάποια στιγμή άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι περίεργο συνέβαινε αλλά δεν μίλησα σε κάποιον… μέχρι που μου είπαν να με βαφτίσουν. Δεν πήγα να με βαφτίσουν.

Όταν ήμασταν μωρά, ήμασταν πιο ανεξάρτητα από ότι τώρα, γιατί μεγαλώναμε στην αυλή και στις γειτονιές. Το είπα στη μητέρα μου και έπιασε τηλέφωνα στην Αρχιεπισκοπή, μέχρι που έμαθα που πήγαινα.

https://www.in.gr/2021/02/05/itrash/xristiana-aristotelous-apokalyptei-eixa-mpleksei-se-airesi-otan-imoun-mikri/

Thursday the 15th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©