Ο εφιάλτης που έζησε σε αίρεση η κόρη ηθοποιού της «Δυναστείας»

Print
Κατηγορία: Σέκτες-Λατρείες
Published Date

Εφτά εφιαλτικά χρόνια πέρασε η κόρη της Catherine Oxenberg (ηθοποιός της «Δυναστείας») India Oxenberg, όταν αποφάσισε να ενταχτεί στην αίρεση Nxivm της οποίας αρχηγός ήταν ο Keith Raniere.

Η 29χρονη πλέον India είχε έρθει σε επαφή με την αίρεση το 2011 όταν ήταν μόλις 19 ετών. Αρχικά τίποτα δεν φαινόταν περίεργο και μέσα από αυτή πίστευε ότι θα μπορούσε να μάθει την αυτοβοήθεια και την προσωπική ανάπτυξη. «Στην πραγματικότητα μάθαινα το αντίθετο» αποκάλυψε σε συνέντευξή στην εκπομπή «Good Morning America».

Μέσα από αυτή την αίρεση ο Keith Raniere χειριζόταν τις γυναίκες που ήταν σε αυτή ενώ η India έγινε μέλος και στο παράρτημα με όνομα DOS στο οποίο ο Keith παγίδευε τις γυναίκες κάνοντάς τις σκλάβες...

Μάλιστα τις ανάγκαζε να χαράξουν τα αρχικά του στο σώμα τους.

Εκτός από αυτά ο Keith επέβαλε στις γυναίκες εξαντλητικές δίαιτες που είχαν αντίκτυπο στην υγεία τους. Η Keith αναφέρει ότι: «Μας έλειπε ύπνος, λιμοκτονούσαμε» και συμπληρώνει ότι εξαιτίας αυτών έχανε τα μαλλιά της και της είχε σταματήσει η περίοδος.

Ο Keith σήμερα έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες απάτης και sex trafficking και αναμένει την δίκη του. Περισσότερα για την περιπέτειά της η India αναφέρει στην σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Seduced».

https://www.must.com.cy/gr/people/celebs/o-efialtis-poy-ezise-se-airesi-i-kori-ithopoioy-tis-dynasteias

Saturday the 31st. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©