Έπαθε εγκεφαλικό από τη γιόγκα

Print
Κατηγορία: Γιόγκα
Published Date

Το εγκεφαλικό την άφησε με σημαντική απώλεια μνήμης, προβλήματα στην ομιλία και δυνατούς πονοκεφάλους

Μια γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό εκτελώντας την καθημερινή της ρουτίνα στη γιόγκα.

Η Rebecca Leigh 40 χρόνων από το Μέριλαντ των Η.Π.Α στεκόταν στο κεφάλι της εκείνο τον Οκτώβριο του 2017, για τις ανάγκες μιας δύσκολης στάσης, όταν έσπασε μια από τις 4 αρτηρίες του λαιμού της και υπέστη το επεισόδιο. Λίγο πρωτύτερα μάλιστα είχε βιντεοσκοπήσει κανονικά το καθημερινό της πρόγραμμα.

Παρά το γεγονός ότι το εγκεφαλικό την άφησε με σημαντική απώλεια μνήμης, προβλήματα στην ομιλία και δυνατούς πονοκεφάλους, εκείνη δεν έβαλε μυαλό και επέστρεψε στη γιόγκα έναν μήνα μετά το επεισόδιο που της άλλαξε τη ζωή.

Όσο για τον λόγο που μοιράζεται τώρα την ιστορία της, λέει πως το κάνει για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στα συμπτώματα του εγκεφαλικού, αλλά και τον κόσμο της γιόγκα ειδικά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν: «Το εγκεφαλικό είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα».

Εκείνη εξάλλου δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια παρά 3 μέρες αργότερα, παρά την κακή κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, πιστεύοντας πως θα ήταν κάτι περαστικό...

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4711800/epathe-egkefaliko-apo-ti-giogka-epestrepse-sta-kathikonta-tis-enan-mina-argotera

Saturday the 24th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©