Θρίλερ με την ομαδική αυτοκτονία 11 μελών οικογένειας στην Ινδία

Print
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ινδία από την ομαδική αυτοκτονία 11 μελών μιας οικογένειας. Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ομαδική αυτοκτονία 11 μελών μιας οικογένειας στο προάστιο Μπουράρι στο Νέο Δελχί, δίχως να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο τις πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά και διεθνή ΜΜΕ που συνδέουν την αυτοκτονία με μυστικιστική τελετή και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Απαγχονισμένα βρέθηκαν τα 11 μέλη της οικογένειας  

Τα πτώματα των μελών της οικογένειας βρέθηκαν απαγχονισμένα από το ταβάνι με καλυμμένα μάτια και χέρια δεμένα πισθάγκωνα, ενώ μία από τις σορούς βρέθηκε στο δάπεδο.

Πρόκειται για επτά γυναίκες, δύο ανήλικα αγόρια και δύο άνδρες. Τα πτώματα ανακάλυψε σοκαρισμένος οικογενειακός φίλος και γείτονας που ειδοποίησε τις αρχές.

Οι αρχές εστιάζουν τις έρευνες στο γεγονός ότι οι δέκα βρέθηκαν κρεμασμένοι με κασκόλ με θρησκευτικά μοτίβα, ενώ η μητριάρχης της οικογένειας, ηλικίας 75 ετών, βρέθηκε στραγγαλισμένη.

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία από την ομαδική αυτοκτονία  

Οι αρχές είναι φειδωλές σε δηλώσεις και αποκαλύψεις, εξερευνώντας κάθε πιθανή αιτία θανάτου.

Πάντως, τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ύπαρξη χειρόγραφων σημειωμάτων που έκαναν λόγο για "μαζική σωτηρία", αλλά και ότι οι δέκα από τους έντεκα είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών πριν το δείπνο.

Εκτιμάται ότι ο απαγχονισμός τους έγινε από τον 11ο, η σορός του οποίου βρέθηκε στο πάτωμα. Η αστυνομία ωστόσο, εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο δολοφονίας.

http://www.news247.gr/kosmos/thriler-me-tin-omadiki-aytoktonia-11-melon-oikogeneias-stin-india.6629506.html

Friday the 19th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©