Δόγμα και Θεολογία

Το νέο βιβλίο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου  "Δόγμα και Θεολογία" της σειράς "Συζητώντας με τους Πατέρες", εξηγεί με απλότητα και σαφήνεια, συζητώντας με τους Πατέρες, τι είναι το Δόγμα και η Θεολογία της Εκκλησίας μας και, ποια είναι η αναγκαιότηυτα τους μέσα στην ζωή μας. σωτηριολογικά πλαίσια.
Σχήμα 20χ12. Σελ.45

€ 2.00

buyonline.png

Ο Παραβολικός Λόγος του Κυρίου (Τόμος Β')

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον B΄ Τόμο ερμηνείας των Παραβολών του Κυρίου, σύμφωνα με τους Πατέρες και την αγιοπνευματική ζωή της Εκκλησίας μας. Συμπεριλαμβάνει 21 Παραβολές με ευρετήριο θεμάτων και χωρίων της Αγίας Γραφής. Είναι ένα πολύ σημαντικό σύγχρονο ερμηνευτικό και ποιμαντικό έργο.
Σχήμα: 18χ25  Σελ. 505


€ 20.00

buyonline.png

Η Πορεία προς τον γάμο


Το νέο βιβλίο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου, "Η Πορεία προς τον γάμο", της σειράς "Συζητώντας με τους νέους", αναφέρεται στα γερά θεμέλια, πάνω στα οποία μπορεί κάποιος να οικοδομήσει ένα ευλογημένο και επιτυχημένο γάμο.
Σχήμα 20χ12. Σελ.40    

€ 2.00

buyonline.png

Ορθόδοξη Χριστιανική Κατήχηση


Το νέο βιβλίο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου  "Ορθόδοξη Χριστιανική Κατήχηση" της σειράς "Συζητώντας με τους Πατέρες", είναι μια ποιμαντική
 - πνευματική προσπάθεια, Ορθόδοξης Χριστιανικής μόρφωσης των πιστών, μέσα από καθαρά εκκλησιολογικά, πατερικά και σωτηριολογικά πλαίσια.
Σχήμα 20χ12. Σελ.45

2.00

buyonline.png

Ενημέρωσις (Α', Β', Γ' & Δ' Τόμος)Το «Ενημέρωσις» είναι το ενημερωτικό Δελτίο της Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης για θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας.
Κυκλοφορεί Α', Β', Γ' και Δ' Τόμος
Σχήμα: 25χ17 Σελ. 310 (Σκληρόδετο)    


€ 25.00

buyonline.png

Οδός Θεώσεως


Το βιβλίο "Οδός Θεώσεως" αποτελεί αφιέρωμα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων ηγουμενίας του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης Γέροντα Αθανάσιου, καθώς και την 70 χρόνων μοναχικής του ζωής.
Περιλαμβάνει ομιλίες και εισηγήσεις του, της τελευταίας δεκαετίας.
Σχήμα 24χ17. Σελ.284    


€ 12.00

buyonline.png

Τhe Truth


Το βιβλίο αυτό αποτελεί μετάφραση στα αγγλικά τού βιβλίου μας ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ; Εκδίδεται μετά από παράκληση πολλών αναγνωστών της ελληνικής έκδοσης για να αποτελέσει βοήθημα για τους αγγλόφωνους αδελφούς μας και όσους άλλους θα ήθελαν να γνωρίσουν την Ορθοδοξία.
Σχήμα: 14χ21. Σελ. 56    

€ 3.50

buyonline.png

Η Καταγωγή μας


Το βιβλίο αυτό διαπραγματεύεται με βάση τούς Πατέρες το πολύ σημαντικό θέμα τής ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ. Από πού ερχόμαστε, ποιοι είμαστε και πού πηγαίνουμε; Η απάντηση στα βασικά υπαρξιακά αυτά ερωτήματα θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τον σκοπό και το νόημα της ζωής μας.
Σχήμα: 14χ21. Σελ. 88    

€ 2.50

buyonline.png

Τροοδίτισσα


Το 1990 συμπληρωθήσαν 1000 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης (Κύπρου). Με την ευκαιρία αυτή επανεκδόθηκε η ιστορία της Μονής με συμπληρωματικά στοιχεία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ο αναγνώστης σ αυτό το βιβλίο μπορεί να βρεί εκτός από την ιστορία της Μονής χρήσιμες πληροφορίες για τη δομή και λειτουργία της, όπως είναι σήμερα.
Σχήμα: 15χ21. Σελ. 188    

€ 7.00

buyonline.png

Μάρτυρες του Ιεχωβά


Η μελέτη του βιβλίου αυτού δίδει στον αναγνώστη μια σαφή εικόνα για την ίδρυση, τη δομή, τους σκοπούς και τις διδασκαλίες της εταιρείας Σκοπιά των «Μαρτύρων του Ιεχωβά». Πολύ περισσότερο ένα άκριβές μέτρο για να γνωρίζει την αλήθεια για μια οργάνωση κερδοσκοπική αμερικανικής προέλευσης.
Σχήμα: 14χ21. Σελ. 47


€ 2.00

buyonline.png

Subcategories

Wednesday the 24th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©