Τρεις κανίβαλοι συνελήφθηκαν στη Βραζιλία

Print
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

kannivals

Έτρωγαν ανθρώπινες σάρκες στο πλαίσιο τελετουργιών σέκτας

Μετάφραση Χριστοφόρος Παρίσης

Τρεις Βραζιλιάνοι έχουν κατηγορηθεί για το φόνο τριών γυναικών και για το φάγωμα των σαρκών τους στο πλαίσιο τελετουργιών μιας σέκτας στην οποία έψαχναν να καθαρίσουν τις ψυχές τους και να ελέγξουν την αύξηση του πληθυσμού, ανέφερε η αστυνομία.
Οι αρχές της Βραζιλίας εξέθεσαν τις κατηγορίες ενώπιον των τριών -ενός ζευγαριού και μιας γυναίκας-κατηγορώντας τους για το φόνο τριών γυναικών μεταξύ 17 και 31 χρόνων. Οι φόνοι διαπράχθηκαν ανάμεσα στα χρόνια 2008 και 2012 στη βόρεια πολιτεία Pernambuco.
«Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι κατανάλωσαν τη σάρκα των θυμάτων τους» ανέφερε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Paulo Berenguer, προσθέτοντας ότι οι ανακριτές της υπόθεσης, διερευνούν κατά πόσο οι συλληφθέντες εμπλέκονται και με τους θανάτους άλλων τεσσάρων ανθρώπων.
Επίσης πρόσθεσε ότι οι τρεις ύποπτοι οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζει ο καθένας ποινή κάθειρξης έως και τριάντα χρόνων, υποστήριξαν ότι είναι μέλη της σέκτας «El Cartel» και είπαν ότι σκότωσαν για να χαλιναγωγήσουν την αύξηση του πληθυσμού. «Επέλεγαν άτομα με άστατη ζωή και τα πλησίαζαν προσφέροντάς τους εργασία προτού τα σκοτώσουν» ανέφερε ο Berenguer.
Η αστυνομία αναγνώρισε τους φερόμενους ως δράστες στα πρόσωπα ενός ζεύγους γύρω στα πενήντα, των Jorge da Silveira και Isabel Pires και της εικοσιπεντάχρονης Bruna da Silva. Και οι τρεις συνελήφθησαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε ένα πενηντασέλιδο  χειρόγραφο με τίτλο «αποκαλύψεις ενός σχιζοφρενή» το οποίο γράφτηκε από τον Jorge da Silveira , o οποίος περιέγραφε τις πράξεις κανιβαλισμού με σχέδια και επεξηγήσεις.         

http://postnoon.com/2012/06/07/3-hannibal-lecters-arrested-in-brazil/52509

Wednesday the 21st. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©