Βίντεο σοκ δείχνει την αρχηγό αίρεσης στη Νότια Κορέα να χτυπάει άγρια τους πιστούς!

Print
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η "πάστορας" Σιν Οκ Τζου συνελήφθη τον περασμένo μήνα μαζί με άλλα τρία ηγετικά στελέχη της αίρεσης - Μετέτρεπαν τους πιστούς σε δούλους, εξαναγκάζοντάς τους να δουλεύουν χωρίς αμοιβή στα Φίτζι

Της Νάνσυ Κουλούρα

Σοκαριστικό υλικό από τις βίαιες πρακτικές που εφάρμοζε μια θρησκευτική αίρεση στη Νότια Κορέα εις βάρος των πιστών της, ώστε να τους κρατά υπό τον έλεγχό της, κάνει το τελευταίο 24ωρο τον γύρο του διαδικτύου. 


Στα βίντεο που έδωσε η νοτιοορεατική αστυνομία στον βρετανικό Guardian, η πάστορας Σιν Οκ Τζου, ηγέτιδα μιας αίρεσης με ευρεία δράση στη Νότια Κορέα αλλά και τα νησιά Φίτζι, εμφανίζεται να κακοποιεί πιστούς, στο πλαίσιο μιας βίαιης και τρομακτικής ιεροτελεστίας. 

Εκτός αυτού όμως, η αρχηγός της οργάνωσης ανάγκαζε και μέλη της ίδιας οικογένειας να χτυπούν το ένα το άλλο, στο πλαίσιο πειθαρχικών κυρώσεων, ενθαρρύνοντάς τα μάλιστα να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερη δύναμη στα χτυπήματά τους. 

Υπενθυμίζεται ότι η Σιν Οκ Τζου συνελήφθη τον περασμένο μήνα μαζί με άλλα τρία ηγετικά στελέχη της αίρεσης, κατά την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο της πόλης Ίντσον. Η σύλληψη ήταν το αποτέλεσμα πληθώρας καταγγελιών από πρώην μέλη της αίρεσης και συγγενείς τους, που έκαναν λόγο για συνθήκες δουλείας των πιστών, με καταναγκαστική εργασία και άσκηση βίας σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των «καθηκόντων» τους. 

Σχεδόν 400 πιστοί της Σιν Οκ Τζου μετακόμισαν στα Φίτσι από το 2014, πεπεισμένοι από την αρχηγό τους ότι η κορεατική χερσόνησος επρόκειτο να πληγεί από έναν πρωτοφανή λιμό. Η Σιν υποστήριζε ότι, με βάση τις προφητείες της, τα Φίτζι ήταν η «Γη της Επαγγελίας» όπου θα μπορούσαν να καταφύγουν και να ακμάσουν. Ωστόσο, με το που έφταναν οι πιστοί σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, ανακάλυπταν ότι η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική, καθώς οι υπεύθυνοι της αίρεσης τους έκλεβαν τα διαβατήρια και τους μετέτρεπαν σε δούλους που εργάζονταν για 15ωρα χωρίς πληρωμή.

Δέστε το συγκλονιστικό βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=1w2bNwOa24A

ΠΗΓΗ:

https://www.protothema.gr/world/article/821553/video-sok-deihnei-tin-igeti-airesis-sti-notia-korea-na-htupaei-agria-tous-pistous/

Monday the 17th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©